L’empresa Tapisseria Rapit

Tapissers de tota la vida

Tapisseria Rapit és una petita empresa familiar fundada a Barcelona l’any 1963, per Esteban Coderch Cusi. Formada per un equip de professionals tapissers, ajudants i cosidores, que amb esforç aconseguim uns treballs de tapisseria de qualitat.

Des dels seus inicis Tapisseria Rapit, ve oferint serveis d’entapissat, confecció i assessorament tècnic a tots els nostres clients, amb un termini de lliurament que el sorprendrà.

Tapisseria-Rapit-Sillon-pequeño-curvado-con-tejido-59-450x
lupa-blanca-R-256x
Tapisseria-Rapit-Sillon-Luis-XV-tapizado-con-tachas-51-450x
lupa-blanca-R-256x
Tapisseria-Rapit-Sillon-orejero-tapizado-lavable-53-450x
lupa-blanca-R-256x

Un equip de professionals

El nostre equip el formen professionals que tenen molts anys d’experiència en el món de la tapisseria i els seus majors esforços sempre van orientats a millorar la qualitat dels nostres acabats.

En l’economia global, la preocupació de la nostra empresa respecte al seu negoci està canviant de forma constant adaptant-se a les necessitats del mercat, dels productes i per descomptat, dels nostres clients.

Tapisseria-Rapit-Sillon-tapizado-tejido-Lavable-52-450x
lupa-blanca-R-256x
Tapisseria-Rapit-Sofa-tapizado-tejido-rojo-52-450x
lupa-blanca-R-256x
Tapisseria-Rapit-Silla-Luis-XVI-tapizada-54-450x
lupa-blanca-R-256x

Clients satisfets

La filosofia de la nostra empresa de tapisseria a Barcelona és la satisfacció en l’experiencia dels nostres clients quan ens visiten, cuidem l’estètica dels nostres productes, seleccionem les millors marques nacionals i internacionals, els preus més competitius del sector i per descomptat, el tracte humà als nostres clients i col.laboradors.