Tapisseria Rapit a Barcelona

Entapissat de Cadires

Tapisseria Rapit a Barcelona és sinònim de garantia i experiència en el camp de la tapisseria en general per la nostra perllongada trajectòria empresarial, per això ens comprometem oferint-li la màxima qualitat i innovació en tota la nostra gamma de entapissats.

 

Envernissat i Corcs

Al taller de tapisseria de Barcelona realitzem l’envernissat de tot tipus de mobles de fusta i tractament contra el corc i altres tractaments de reparació i nutrició dels seus mobles.

Entapissat de Butaques

Recollim la seva Butaca a Barcelona o rodalies i el tapissem de nou amb teixits de la màxima qualitat, amb propietats anti-taques, fàcil de netejar, antibacterià, …

Entapissat de Sofàs

Tapissem sofàs per tot Barcelona i voltants, oferint-li la màxima qualitat i innovació en entapissats. A més també podem realitzar-li fundes o coixins decoratius a joc amb el sofà o les cortines.

L’avantatge dels nostres serveis rau en el disseny, la durabilitat, l’alt valor generat, la qualitat dels materials, la seguretat i l’economia.

 

Pressupostos i transports gratuïts a Barcelona i Rodalies.

Tapissats de Capçals de llit

Tant per a Barcelona com per als voltants realitzem entapissats de Capçals de llit, amb les millors qualitats i el disseny a mida.

 

Confecció de cobrellits, cobreix somier i coixins

Confeccionem al nostre taller de Barcelona vànoves, cobreix somier, i coixins d’adorn a joc amb el Capçal, el cobrellit o les cortines.

Confecció de Cortines

Confeccionem cortines a Barcelona i tots els voltants.
Instal·lem cortines en tots els tipus de sistemes, com Estors, Paquettos, Panell japonès, Cortines tradicionals, Screens, …

 

En totes les instal·lacions de cortines el subministrament i la col·locació de les barres i els rails.

 

Entapissat de Parets

Realitzem entapissats de parets per a particulars o per a locals de tot tipus a Barcelona i rodalies.

Entapissat de Banquetes o Puff

Tapissem tot tipus de complements per al seu descans i comoditat, com són el entapissat de Banquetes, Puff, Arcones, Cofres, …

 

Confecció de Fundes a Mida

Realitzem a Barcelona fundes a mida per a gairebé qualsevol tipus de moble.

 

Col·locació de Reixetes

Col·loquem reixetes muntades a mà i de bordó per als seus mobles.